Ainejärjestön brunssi kaipasi lisäherkkuja, joten tein oman maun mukaan sovelletun banaanikakun. Nyt se menee vetäytymään pakastimeen, ja viikonloppuna on h-hetki!

BANAANIKAKKU

1471375.jpg

1,5 dl sokeria
150 g leivontamargariinia
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
(2 rkl kaakaojauhetta)
0,5 dl maitoa
3-4 kypsää banaania

TEE NÄIN:
1. Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon munat hyvin sekoittaen.
3. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan.
4. Lisää maitoa.
5. Lisää soseutetut banaanit.
6. Kumoa taikina
voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan (suosittelen      reikävuokaa).
7. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.